HOITO

Perinteinen jäsenkorjaus on mobilisaatiohoito. Asiakkaan kehon luonnollisia liikeratoja ei ylitetä eli tämä ei ole "niksautusta". Tarkan lihaskäsittelyn ja asiakkaan oman liikkeen avulla rentoutetaan lihakset ja vapautetaan nivelet liikkumaan. Hoito pyritään tekemään kivuttomasti, asiakkaan tuntemusta kunnioittaen.

Hoito on kokonaisvaltaista. Koko keho hoidetaan jaloista päähän asti. Pyrkimyksenä on saada keho tasapainoon. Pyrin selvittämään vaivan alkusyyn, joka saattaa selkävaivassakin olla vaikka kauan sitten nyrjähtänyt nilkka. nilkka tuntuu parantuneen, mutta yleensä siihen on jäänyt jännitystila ja virheasento joka aiheuttaa jalkoihin pituuseron. Vuosien kuluessa selkä sitten alkaa kipeytyä, koska lantio ei enää ole suorasa. Selkärankaan tulee mutkaa ja selän lihakset ovat jatkuvassa jännitystilassa. Tämä voi kehittyä ischias- vaivaksi.

Hoito on monipuolista. Koko kehon käsittely auttaa myös usein muihinkin vaivoihin kuin siihen johon apua haetaan. Hoidossa käytetään paljon rauhallisia, liukuvia otteita. Tämä saa kudosnesteet liikkeelle ja lihaksiin eloa. Olo kevenee ja mieliala paranee. Jotkut käyvät hoidossa "kun siitä tulee niin hyvä olo". Selkänikamien väleistä lähtee hermoja joka puolelle kehoa. Selkärangan kiertymät ja mutkat vaikeuttavat näiden hermojen toimintaa. ja esim. sisäelinten hermotusta. Jopa jokin hormonaalinen toiminta voi vaikeutua.

Hoidon hinta 80 €